Wordpress hastighedsoptimering.

Din hjemmesides loadhastighed er en af ​​de vigtigste præstationsfaktorer, du skal se på, når du prøver at afgøre hvordan din WordPress hjemmeside rangerer i søgemaskiner. Hvis dine sider kan indlæses hurtigere, kan dette have en positiv effekt på din Google-søgerangering, hvilket igen forbedrer brugeroplevelsen – Husk, at ingen kan godt lide at vente på en sløv hjemmeside.

Vores WordPress hastighedsoptimering service forbedrer hastigheden på dit WordPress hjemmeside, så det indlæses hurtigt og lever op til din brugers (og Googles) forventninger.

Boost din WordPress hjemmeside loadspeed

Boost hastigheden på din WordPress hjemmeside med vores WordPress optimering service.

Forbedre brugeroplevelsen

Hvis din WordPress hjemmeside indlæses hurtigt, er det mere sandsynligt at dine besøgende stoler på og nyder at bruge din hjemmeside og interagerer med dit den på en positiv måde.

Reducer afvisningsprocenten.

En langsom hjemmside kan skræmme potentielle kunder væk og øge din afvisningsfrekvens. Ved at optimere din WordPress hjemmesides loadspeed reducerer du din afvisningsprocent.

Forbedre søgerangeringer.

Google bruger sideindlæsningstider til at bedømme kvaliteten af ​​en hjemmeside. En hurtigere hjemmeside har bedre kvalitetsscore hos Google, som i sidste ende giver bedre søgerangeringer.

Reducer serverressourcer.

Ved at optimere siderne og aktiverne på din WordPress hjemmeside kan du reducere din hosting servers ressource og spare dig flere penge på længere sigt i form af mindre båndbredde m.m.

DKK 700 / Time + opstartsgebyr

Hastighedspakke: Estimeret til typisk 2-5 timer. *
Turbopakke: Estimeret til typisk 5-10 timer. *

Hvorfor ikke en fast pris?

Hver hjemmeside er unik. Hver hjemmesideer opbygget forskelligt, hostet forskelligt og kan have forskellige problemer. Dim hjemmeside er muligvis i bedre stand end en andens og har ikke brug for så meget arbejde for at løse problemerne. Så du skal ikke betale for tjenester, du ikke har brug for.

Se vores forskellige løsninger

WordPress hastighedsoptimerings pakker.

Vores proces

Kontakt os og fortæl os om din WordPress hjemmeside. Vi foretager en hurtig gennemgang og kører nogle tests for at afgøre, om vi kan hjælpe dig med eventuelle hastighedsproblemer på din hjemmeside.

Når vi har gennemgået din hjemmeside, giver vi et estimat og sender dig en faktura for et depositum. Vi bliver så nødt til at få administratoradgang til din WordPress hjemmeside (og muligvis host-adgang). Afhængigt af det budget, du har skitseret, og de opgaver, der er nævnt i vores estimat, foretager vi forbedringer af hastighedsoptimering på din hjemmeside

Afslutningsvis kører vi de samme hastighedstest for at demonstrere forbedringen sammenlignet med resultaterne før og efter. Vi kan også give andre mulige råd til yderligere forbedring.

6 måneder efter hastighedsoptimerings-tjenesten udfører vi en gratis hastighedsanmeldelse og advarer dig om eventuelle nye problemer.

FAQ

Frequently asked questions

Hvorfor ikke en fast pris?

Hver hjemmeside er unik og er opbygget forskelligt, hostet forskelligt og kan have forskellige problemer. Din hjemmeside er muligvis i bedre stand end en del andres og har ikke brug for så meget arbejde for at løse problemerne. Derfor du skal ikke betale for tjenester, du ikke har brug for. Vi skræddersyer en pakke til netop din hjemmeside og optimere kun det der rent faktisk virker.

Hvad hvis der er brug for mere tid?

Vi laver vores skøn baseret på den indledende gennemgang, men det kan være, at vi finder mere, der skal rettes end oprindeligt antaget. Hvis dette er tilfældet, stopper vi og informerer dig om dine muligheder. Valgmulighederne kan omfatte at holde sig til det absolutte minimum eller udføre arbejdet for at få mest ud af dine penge eller gøre alt for at få det absolut bedst mulige resultat. Igen holder vi dig informeret om enhver / alle muligheder, mens vi udfører vores service.

Hvor hurtigt vil min hjemmeside blive?

Hvert hjemmeside optimering er forskellig, men vi tilstræber en loadtid på 2-3 sekunder for de fleste typiske WordPress hjemmesider. Ofte kan vi opnå en tid på under 2 sekunder. Der er mange faktorer, der kan variere slutresultatet. Vi kan foreslå at fjerne en widget (fordi den eksempelvis foretager mange serverkald), men hvis du insisterer på, at du har brug for den – kan påvirke hastigheden.

Hvad hvis noget går i stykker?

Vi tager først en sikkerhedskopi af din hjemmeside inden vi starter. Opstår der eventuelle alvorlige problemer eller potentielle brud vil blive drøftet med dig, inden vi starter.

Hvorfor skal jeg have en 6 måneders gennemgang?

I teorien skal du ikke. De forbedringer, vi foretager, virker langt ude i fremtiden, men nogle kunder kan i mellemtiden have forårsaget hastighedsproblemer uden at indse det. En gratis 6 måneders gennemgang er bare vores måde at sikre, at alt stadig fungerer efter hensigten, og at du stadig får den langsigtede fordel ved vores hastighedsoptimerings serivce.

Speed matters

Hvorfor hastighed betyder noget for din hjemmeside

Ja, dine kunder sætter pris på en hjemmeside med hurtige loadtider. Men en hurtig hjemmeside vil også føre til forbedrede placeringer i søgeresultaterne hos Google, hjælpe dig med at tiltrække og beholde flere kunder og faktisk spare dig penge!

Søgemaskine rangering

Google evaluerer hjemmesider og rangerer dem ud fra flere parametre – hastighed er en af ​​dem. Søgemaskiner betragter hjemmesider med hurtige loadtider som mere af værdi for besøgende og kan rangere dem højere end langsommere hjemmesider.

Hvis du ønsker, at din hjemmeside skal fungere godt hos søgemaskinene, skal du have en hjemmeside med hurtig loadtid.

Høj placering i søgemaskinerne kan føre til flere engagerede besøgende og flere potentielle kunder.

Pay Per Click Score.

Når du kører en pay-per-cllik-kampagne (i enten Google eller Facebook), gennemgås destinationssiden og får en score (dette kaldes kvalitetsscoren).

Hvis dets indhold er relevant for annoncen, scorer det højere. Hvis siden indlæses hurtigt, scorer den højere. Jo lavere score, jo mere vil PPC-kampagnen koste at køre.

En forbedret høj kvalitetsscore kan spare over 50% på dit igangværende PPC-budget!

Return On Investment.

Når du har investeret tid og kræfter på at forbedre din søgemaskineplacering, og du har brugt tid og penge på at optimere dine pay-per-cllik-annonce-kampagner for at føre al denne nye trafik til din hjemmeside, er det fornuftigt at præsentere det bedste mulig hjemmeside til dine nye besøgende.

Et hurtigt hjemmeside giver kunderne et godt indtryk af din virksomhed. Hurtige hjemmesider øger tilliden, gør det lettere for den besøgende at blive kunde og forbedre det potentielle investeringsafkast.

At investere i at forbedre din WordPress loadtid og hastighedsoptimering handler ikke kun om at have en hurtigt hjemmeside til at prale af. Det påvirker alle aspekter af din SEO, marketing og online konverteringsoptimeringsindsats. WordPress hastighedsoptimering er den eneste forbedring af din hjemmeside, der kan have en langvarig værdi for din virksomhed.

Hvad vi faktisk tilbyder i servicen?

Vi starter med at gennemgå dit WordPress hjemmesides hastighed såvel som andre eksterne faktorer (såsom DNS-hosting, webhosting osv.). Du vil derefter engagere os til at levere en hastighedsoptimerings tjeneste til ditn hjemmeside, der kan omfatte nogle (eller alle, afhængigt af behovet og dit budget) af følgende forbedringer.

Indledende hastighedstest.

Vi har flere hastighedstest, der giver os en indikation af den aktuelle tilstand af dit hjemmesides sundhed. Vi bruger disse tests som et benchmark for at sammenligne forbedringerne i slutningen.

Hosting anmeldelse.

Vi gennemgår din webhosting-opsætning og kan foreslå at ændre hosting. Er det billigt og langsomt? Er det på det rigtige sted for dit publikum? Er det konfigureret korrekt? Kører det med de rigtige ressourcer til din hjemmeside?

Serveroptimering.

Hvis din hostingudbyder er en god løsning – For at få de bedst mulige resultater fra dit WordPress-websted foretager vi opdateringer, tweaks og forbedringer af din serveropsætning, hvis det kræves.

WP Plugin anmeldelse.

Vi gennemgår dine WordPress plugins og fremsætter anbefalinger til at reducere antallet af plugins (især kendte plugins, der bremser din hjemmesides performance).

Plugin + Core-opdateringer.

Vi kører plugin- og WP-kerneopdateringer – hvis dine plugins er meget forældet, kan dette være en årsag til en langsom hjemmeside (såvel som at være en sikkerhedsrisiko).

Optimer billeder.

Uden at reducere kvaliteten bruger vi Lossless komprimering til at optimere billederne på din WordPress hjemmeside. Vi komprimerer også automatisk de billeder, du uploader i fremtiden.

Minify / Combine JS og CSS.

Vi minimerer og komprimerer alle scripts og typografier, tilføjer udløbende overskrifter til lokale aktiver og flytter typografier til hovedet og scripts til sidefoden.

Render-blokerende ressourcer.

Vi flytter JS / CSS-filer, ikonskrifttyper og Google-skrifttypekode (med forudindlæsning), hvor de ikke bremser indlæsningstiden for de visuelle elementer på siden.

Aktivér GZIP-komprimering.

Vi aktiverer Gzip-komprimering på din server, hvilket fører til at bruge færre ressourcer, reducere indlæsningstider og et generelt hurtigere websted.

Lazy Load billeder.

Vi kan oprette Lazyload på billederne på tværs af din hjemmeside (så de kun indlæses, når du har brug for dem), hvilket reducerer indlæsningstid og båndbredde.

WP Cache-opsætning.

Dit cache-plugin (sammen med hosting) er en af ​​de vigtigste faktorer, når det kommer til at forbedre din hjemmesides hastighed. Vi installerer og opsætter WP Rocket Cache-pluginet.

Cloud Flare/CDN Setup.

Et Content delivery network som Cloud Flare serverer indhold til din hjemmeside fra alternative servere over hele verden tættere på besøgende geografisk placering. *Serviceomkostninger gælder.

Vi har også et par andre tricks på ærmet (da vi har arbejdet med dette i et stykke tid!), Men vi vil ikke have, at dine konkurrenter skal vide, hvad vi gjorde for at gøre din hjemmeside så hurtigt! Når vi er kommet i gang, kan vi se, hvilke hastighedsforbedringer der bedst passer til din WordPress hjemmesides unikke behov.

Hvad vi faktisk tilbyder i servicen?

Lad os snakke om dit næste projekt?

Lad os bygge dit projekt sammen. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen, og så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer…

    Hvordan kan vi hjælpe dig?

    Hvad er dit budget?