WordPress design + udvikling.

Boost din hjemmeside med WordPress, et af de mest populære Content Management Systemer, der bruges på internettet i dag. Vi tilbyder WordPress design og udvikling, hosting og installation, hastighedsoptimering, udvikling af tilpasset plugins og support. Vi kan også hjælpe dig med at migrere fra andre CMS-systemer som Joomla og Drupal til WordPress.

1/WordPress Design

Med over et årtis erfaring kan vores WordPress designere designe et smukt, unikt hjemmeside design, der er optimeret til at booste din hjemmesides trafik.

2/WordPress udvikling

Vi bygger WordPress hjemmesider, der fungerer perfekt på tværs af alle skærme; vores sider indlæses hurtigt, er sikre, rangerer godt i søgemaskiner og konverterer godt.

3/WordPress Hosting

Vi leverer Managed WordPress-hostingløsninger lige her i København, der leveres med med state-of-the-art teknologi indenfor sikkerhed, hastighed og optimering.

WordPress webdesign

Hjemmesider der booster din vækst

Vi kan supportere med alle dine WordPress behov. Vi kan opbygge nye funktioner og funktionalitet, redesigne et nyt WordPress-tema eller justere / opdatere dit nuværende tema, opgradere webstedet til WooCommerce, integrere med andre systemer og endda hjælpe med enkle opgaver som at tilføje billeder og indhold til dit WordPress hjemmeside . Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring hvordan vi kan hjælpe din hjemmeside med at performe bedre.

I tvivl?

Hvorfor bruge WordPress?

Fra begyndelsen har WordPress udvidet sig fra en beskeden blog software til en kraftfuld og funktionsrig CMS. Det er hurtigt, meget brugervenligt, søge-venligt og fleksibelt. Med solid støtte fra et stort, aktivt samfund er WordPress et fremragende valg til styring af websteder i alle størrelser.

WordPress Content Management

Siden udgivelsen i 2003 er WordPress vokset til at være det største selvhostede Content Management Systemer i verden, brugt på millioner af sider og set af titusinder af millioner mennesker hver dag.

Udvidelse af WordPress

WordPress er et open source-projekt med et meget aktivt globalt udviklerfællesskab, der udvider WordPress med kraftfulde plugins, så du kan være sikker på, at WordPress er en god mulighed for din virksomhed.

Brugervenlighed

WordPress er et af de nemmeste Content Management Systemer at bruge. Vi tilbyder træning med hvert ny WordPress hjemmeside vi bygger, og vi har forskellige kurser så vores klienter altid er  supporteret bedst muligt.

Vores erfaring

15 års webdesign erfaring

Byebyebirdy har 15 års erfaring med at levere WordPress CMS-løsninger der spænder fra enkle hjemmesider til stærkt tilpassede WordPress-implementeringer der opfylder komplekse forretnings og struktur krav. Vi kan også integrere WordPress med Symfony til at bygge tunge webprojekter. Vi kan skræddersy dit WordPress-tema eller ændre din eksisterende WordPress hjemmeside, så det passer til dine individuelle behov.

Administreret WordPress Hosting.

Boost din hjemmesides hastighed og maksimer sikkerheden på din WordPress CMS med vores administrerede WordPress hosting service.

WP Wordfence

Wordfence er det bedste sikkerhedsplugin til WordPress-websteder, og vi inkluderer gratis Wordfence-plugin på dit websted som en del af den administrerede hostingtjeneste, hvilket hjælper os med at bevare dit websteds sikkerhed.

WP Rocket Cache.

WP Rocket Cache giver dit websted en ultra-hurtig indlæsningstid, afgørende for at forbedre søgemaskineoptimering og øge konverteringer. Vi installerer WP Rocket Cache til dig som en del af din administrerede hostingplan (sparer dig $ 39 / år).

WP Version Monitor.

Vi har bygget vores eget WordPress-plugin, der giver os mulighed for at overvåge versionnumrene til WP Core og WordPress Plugins på vores hostingklients websteder. Vores plugin advarer os derefter, når dit websted har brug for plugin og sikkerhedsopdateringer.

Valgfri WP-opdateringer

For at holde dit websted kørende hurtigt og vedligeholde et sikkert WordPress-websted, kan vi køre regelmæssige planlagte WordPress Core- og plugin-opdateringer til dit websted – selvom dette er valgfrit, anbefales det stærkt.

Wordpress hjemmesider bygget af Byebyebirdy

Ny WordPress hjemmeside

Når vi bygger etn ny WordPress hjemmeside, er hastighed og sikkerheden et centralt fokus for vores udviklere.

Hvis du hoster din WordPress hjemmeside hos os med vores administrerede hosting-service, leverer vi en pakke ekstra sikkerhedsplugins, der er installeret og opsat som standard – såsom Wordfence, Securi og vores eget Version Monitor-plugin.

Vores WordPress hostingtjeneste er optimeret ved hjælp af WP Rocket Cache, et andet plugin, som vi installerer som standard på hjemmesider, som vi bygger og hoster. WP Rocket Cache er i øjeblikket det bedste cache-plugin til WordPress. Din hjemmeside bliver også hastighedstestet ved lanceringen med foranstaltninger, der er truffet for at sikre de bedst mulige loadtider.

Wordpress hjemmesider migreret til Byebyebirdy

Eksisterende WordPress hjemmesider

Inden vi migrerer din eksisterende WordPress hjemmeside til vores hosting server, vil vi gennemgå din hjemmeside for eventuelle hastighedsproblemer samt eventuelle nødvendige plugin-opdateringer og give et estimat for, hvor meget det vil koste at tage sig af disse problemer (dette ville være en separat omkostning udover prisen på hosting, da vi ikke byggede hjemmesiden).

Vi migrerer derefter din WordPress hjemmeside til vores Administreret WordPress-server og installerer Wordfence, WP Rocket Cache og WP Version Monitor. Disse plugins hjælper os med at holde din hjemmeside sikker og køre lynende hurtigt. Og hvis du er ønsker det, foretager vi også hastighedsforbedringer.

Når hjemmesiden er helt opdateret, kan vi planlægge regelmæssige WordPress Core- og plugin-opdateringer (valgfrit, men anbefalet) som en del af den administrerede hostingtjeneste.

Lad os snakke om dit næste projekt?

Lad os bygge dit projekt sammen. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen, og så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer…

    Hvordan kan vi hjælpe dig?

    Hvad er dit budget?