Webdesign til WordPress. Det mest anvendte CMS system

Uanset om du ejer en professionel hjemmeside eller en personlig blog er WordPress CMS er et perfekt valg, fordi den giver dig mulighed for at gøre, hvad andre CMS systemer ikke kan.

WordPress har en referenceliste, der topper nogen af ​​de andre kandidater, når Store virksomheder vælger nye content management systemer vælger de WordPress. Det bruges af BT (tidligere British Telecom), CIO.gov, National Geographic og Nokia blot at nævne et par stykker, og har alt hvad du har brug for i form af sikkerhed og skalerbarhed. WordPress er open source og kan downloades og benyttes gratis.

5 gode grunde, du bør overveje WordPress

Her er 5 gode grunde, du bør overveje WordPress som din næste CMS valg:

  • Det har en stærk, global og levende fællesskab
  • Brugergrænsefladen er forholdsvis let at bruge og bredt lokaliseret
  • Trods det faktum, at det oprindeligt er et blog cms, har WordPress allerede stærke referencer i alle brancher
  • En vidtrækkende liste over moduler, herunder mobil, som er matchet i antal kun af SharePoint.
  • Tendens til at være billigt at implementere og hoste.

 

Plugins

Plugins er redskaber til at udvide funktionaliteten af ​​WordPress. Med alle de tilgængelige plugins kan du lave WordPress om til en radio, nyheds eller fotograferings content management system så nemt som at installere software.
Over 18.000 plugins er til rådighed, nogle er gratis, andre beder om donation eller har en månedlig sats eller en-gangs beløb.

Nogle plugins dør ud efter en vis tid, eller stopper opdatering for at være kompatible med nyere versioner af WordPress. Inden du downloader et plugin sørg for at de har en vis form for støtte og planen om opgradering af plugin som WordPress opgraderinger.

Et stort antal af installerede plugins vil gøre dit website belastning langsommere, så altid sørge et plugin har en god rating og opdateres løbende. Dårligt udviklet plugins og selvfølgelig mængden af ​​filer, kan kode og / eller script, der anmodes om, alle bremse dit websted ned.

 

Responsiv design til WordPress

Vores WordPress designs er Responsiv designet, hvilket betyder, at de automatisk vil tilpasse sig til mobile enheder som iPhones og iPads. Responsive webdesign (også kendt som RWD) er en web-design strategi, som giver optimal visning på tværs af en lang række enheder. Et website kan rumme stationære computerskærme, tabletter og mobiltelefoner. Det sparer dig udviklings tid, samt reducerer løbende omkostninger til vedligeholdelse.

Kontakt os nu og få et godt tilbud!

Har du spørgsmål angående WordPress eller vil du have mere info?

Kontakt os og få en snak om hvad vi kan hjælpe dig med.