Webshop og webshop design

Verden af ​​webshop systemer er, uanset om det er produkter eller tjenester, skræmmende ved første øjekast. Med ByeByeBirdy som designere og udviklere af ​​din webshop, vil vi guide dig gennem labyrinten af valgmuligheder for at få din webshop op at køre effektivt og smertefrit.

Byebyebirdy er specialiseret i at udvikle webshops

Sammenlignet med en hjemmeside, er en webshop et helt anderledes og mere komplekst system, en langsigtet investering for at øge salget.

Vi har haft mange succesfulde referencer og tilfredse kunder. De fleste af vores webshops bliver skabt i det professionelle CMS-system Magento

Blandt alle de open source platforme indenfor webshops, tilbyder Magento langt de fleste funktioner til moderne online markedsføring, blandt andet:

Dynamisk navigation, søgemaskine optimering, en rig præsentation af produkter, sammenligner lignende produkter, mulighed for at færdiggøre et køb uden at registrere eller logge ind og mange andre avancerede funktioner.

Hvilken Shopping funktionalitet svarer til dit behov?

Vil du sælge en enkelt vare, (såsom en e-bog), eller skal de besøgende være i stand til at gennemse og føje flere elementer til deres indkøbskurv? Er disse elementer forbundet med forskellige muligheder?

Er kategorier nødvendige for at gøre bestillingen lettere? Vil et givet element blive opført i kun én kategori, eller kan den findes i flere?

Vi hjælper dig med at svare på alle disse og mange andre spørgsmål så vi kan bygge en skræddersyet webshop som passer til dine behov, rammer din målgruppe og passer til dit budget.

Hos ByeByeBirdy er vi store fans af Magento, Prestashop og Shopify løsninger, men har du et bestemt system som du vil bruge kan vi naturligvis også hjælpe dig med det!

Har du nogle spørgsmål eller vil du vide mere om webshop design og hvad ByeByeBirdy tilbyder? Kan du sende os en linie eller to på kontakt siden.