Top 5 webshop løsninger

Vores valg af de bedste tjenester til at tilføje e-handel funktionalitet til din hjemmeside.

Vores top 5 for bedste webshop løsninger, der er nemme, brugervenlige og hjælper dig med at fokusere på det du gerne vil, nemlig at sælge din produkter.

Læs mere om vores top 5 webshop løsninger.

At komme ind i e-handel er nemmere end nogensinde. Der er mange gode steder at sælge dine produkter eller værker online, men hvis du har nogle grundlæggende tekniske færdigheder, kan du oprette en unik personlig oplevelse ved at tilføje detail-funktionalitet til din egen hjemmeside. Der er en række forskellige tjenester til at hjælpe dig med at gøre dette. Her ser vi på de mest populære e-handelsløsninger, og undersøger fordelene og ulemperne ved hver.

1. WooCommerce

Pris: Gratis

WooCommerce er et af de mest populære gratis WordPress-plugins til rådighed. Det giver dig i det væsentlige mulighed for at lave din WordPress-hjemmeside eller blog om til en online webshop ved at tilføje e-handelsfunktionalitet, så du kan behandle digitale og fysiske ordrer via WooCommerce.

Fordele
I e-handel er det nøglen til at adskille dig fra dine konkurrenter. WooCommerce giver masser af tilpasningsfunktioner, herunder temaer og flere plugins til at ændre styling af din butik, udvide tilgængelighed og meget mere. Det forbedrer også sikkerheden ved behandling af transaktioner og tager al bekymring væk fra dig som ejer og dine kunder.

En anden stor funktion ved WooCommerce er dets omfattende udvalg af analyseværktøjer. Disse er gode til at engagere sig i kundekøb og aktivitet og crunching stats, hvilket gør hele processen med at analysere din detailaktivitet enkel.

Ulemper
Selvom WooCommerce selv er gratis, når du har købt forskellige supplerende temaer og plugins, kan det blive meget dyrt meget hurtigt. Du kan tilpasse din butik på egen hånd, hvis du har de færdigheder, men ellers skal du købe et færdigt tema og selv da, kan dette være fejlfyldt og ikke brugervenligt.

 

2. Magento

Pris: Community version er gratis.

Magento er bygget til at være fleksibel og skalerbar. eCommerce konsulenter udnævner det som en af ​​de førende open source webshop løsninger på markedet. Med over 125.000 websteder og Fortune 500 virksomheder som brugere, er det helt sikkert populært. Men er det rigtigt for dig? Her er nogle fordele og ulemper at overveje.

Fordele
Rig på funktioner – Community edition versionen kan prale af funktioner, der ikke er almindeligt tilgængelige i andre løsninger, såsom evnen til at styre flere butiksfronter, multitals og multi-valuta support og er mobil og søgemaskinevenlig.
Brugervenlig – Administrationsområdet er en af ​​de mere brugervenlige, vi har stødt på. En simpel back-end med intuitiv navigation og velorganiseret butikstyringsfunktioner.
Fleksibilitet – Magento’s templerende arkitektur giver dig mulighed for at tilpasse alt, så du kan skabe dit websted præcis, hvad du vil. Softwaren er Open source, så du har fuld kontrol over koden, så du kan udvikle den funktionalitet, du har brug for.
Skalerbar – som tidligere nævnt, Magento er bygget til skalering, så hvad enten du sælger 10 produkter eller 10.000, kan Magento håndtere det.

Ulemper
Udviklere – gode Magento-udviklere er svært at finde. Magento er et ekstremt stort system (over 20.000 filer og 200 databasetabeller), så det kræver en erfaren udvikler med god forståelse af objektorienteret udvikling og erfaring med kernens software til virkelig at vide, hvad de laver.

Cost-community version er gratis, men hvis du vil have support, starter Enterprise-versionen på  $ 14.420 / år  og Premium Enterprise-versionen starter med US $ 49.990 /år (for store virksomheder). Gode ​​Magento-udviklere er ofte meget dyrere end de gennemsnitlige.

Hosting – på grund af dets storhed, bør Magento kun hostes på dedikerede servere, som du kan konfigurere eller udbydere, der specialiserer sig i Magento hosting. Kørsel Magento på normal delt hosting vil skabe en langsom og frustrerende brugeroplevelse for besøgende.

Tid – Magentos fleksible arkitektur gør det også komplekst. Det kræver normalt mere tid at lave de samme tilpasninger som i andre løsninger. Det tager normalt udviklere mere tid til at komme op på læringskurven end andre løsninger.

 

3. BigCommerce

Pris: Fra $ 29.95 / mo

BigCommerce er en betalt hosting service til online butikker, der behandler fysiske eller virtuelle transaktioner, og det kan prale af kunder som Toyota, Kodak og Martha Stewart. Denne service er rettet mod brugere med webdesign færdigheder, og giver kunderne mulighed for personligt at tilpasse deres websteder (der er også et tema marked, hvor brugere kan købe og sælge temaer til BigCommerce butikker).

Platformen giver brugerne mulighed for at liste deres produkter på Amazon, eBay, Facebook og meget mere. Der findes en række abonnementsmuligheder, der giver løsninger til uafhængige virksomheder med små, hyppige transaktioner helt op til massesalg for virksomheder i høj volumen.

Fordele
BigCommerce tilbyder komplette CMS-funktioner, som gør det nemt at ændre indhold, give rabat og kuponkoder til kunder og optimere dit websted til søgemaskiner. For erfarne brugere er der endda mulighed for at finjustere CSS og HTML.

Ulemper
BigCommerce sætter grænser for dit årlige salg – i standardpakken er du begrænset til en behandlingsgebyr på $ 50.000 om året. Hvis du vælger Braintree til betalinger, kan du opleve et gebyr på 2,9 procent på hver kreditkorttransaktion fra PayPal.

 

4. Shopify

Pris: Fra $ 29 / mo

Shopify er en af ​​de største og mest kendte e-handelsløsninger til rådighed for offentligheden. På tidspunktet for skrivningen var der tre forskellige pakker til rådighed: den grundlæggende starter med 29 dollar pr. Måned, der spænder til 299 dollar om måneden for mere avancerede e-handelsfunktioner. Shopify opkræver et gebyr på 2,2 procent plus en ekstra 20 p for hvert online salg.

Fordele
Hvis du leder efter enkel opsætning, hurtig salg og en måde at nemt udvide din forretning online, er Shopify et godt valg. Dens pakker tager sig af mange af de kedelige, kedelige ting, der er forbundet med at sælge ting online, og tilbyder tjenester som 24/7 support, gratis SSL-certifikater og svindelanalyse.

Ulemper
Som en blogging eller online webshop løsning kæmper Shopify med at konkurrere med de som WordPress, med dets indholdsstyringslethed og SEO-funktioner. Som en udvikler kan den begrænsede støtte til brugerdefinerede kode eller scripts være frustrerende. Derudover er de fleste Shopify-funktioner indkapslet, hvilket betyder at skifte til en anden platform kan være vanskelig.

 

5. Volusion

Pris: Gratis

Som alle andre gode e-handelsplatforme har Volusion til formål at hjælpe dig med at fokusere mere på salg og mindre på de kedelige opgaver omkring det. Den mest grundlæggende pakke koster $ 15 pr. Måned og tilbyder support til 100 produkter, en sikker checkout, online support og 1GB båndbredde (mere om dette senere).

Fordele
Volusion giver dig værktøjerne til hurtigt at designe og implementere et websted, herunder en simpel editor og tema picker. Det tilbyder 11 gratis temaer og 38 premium temaer fra $ 180. I modsætning til andre e-handelsplatforme opkræver ikke Volusion nogen transaktionsgebyrer, så du får til at bevare alle dine overskud. Din månedlige pakke indeholder også 24/7 kundesupport, hvilket er praktisk, hvis du lige er begyndt med e-handel.

Ulemper
Abonnementer inkluderer en streng båndbredde grænse på dit websted. Hvis du har store billeder eller indhold, vil de opleve din 1 GB månedlige båndbredde temmelig hurtigt – og jo flere besøgende du tiltrækker, jo mere båndbredde skal du bruge. Du skal snart købe mere båndbredde for at holde din butik kørende, især i spidsbelastningstider.

Derudover tilbyder Volusion ikke gratis SSL-certifikater eller bloggerfunktioner, noget anses for at være helt kritisk for markedsføring og giver et sikkert transaktionsmiljø.

 

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med din webshop.