Få mere ud af din WordPress hjemmeside med 5 essentielle plugins

Få mere ud af din WordPress hjemmeside med 5 essentielle plugins

Forbedrer din WordPress med plugins

WordPress er meget mere end dens standard installation. Derfor vil vi anbefale 5 plugins til at opgradere din WordPress hjemmeside til det næste niveau.

WordPress CMS fungerer fint ‘ud af boksen’, men med Plug-ins kan man lave sin WordPress hjemmeside til noget meget unikt og stort. Der er masser af frie og premium plugins, der vil booste din WordPress hjemmeside. Tjek de følgende fem, der virkelig vil peppe din hjemmeside op.


 

Forbedre dit website søgemaskine ranking

WordPress SEO by Yoast
wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

Søgemaskineoptimering kan være skræmmende, så det kommer som en lettelse, at WordPress SEO med Yoast er nemt at bruge.
Når du har aktiveret Yoast, kan du navigere hen til en af dine sider for at se, hvor de vigtigste handlinger sker. Den første egentlige beslutning er at vælge din ‘fokus søgeord’ – det er det eller de ord, du ønsker, at denne side skal findes på. Der er en knap, der vil foreslå relaterede søgeord til at inspirerer dig. Når du har valgt en, vil Yoast plug-in analysere dit indhold, og bekræfte, hvis dette søgeord forekommer i din artikel overskrift, sidetitel, side URL, indhold og meta beskrivelse, og du vil blive belønnet med grøn tekst eller markeret med rød tekst afhængigt af resultaterne.

Når du omhyggeligt har udformet din side i denne plug-in fane, skal du gå til ‘side analyse’.
Denne side bruger også en farvekode-system – fra rød for “kræver opmærksomhed” til grøn for “alle gode” – for en bred vifte af foranstaltninger, herunder læsnings lethed, antal ord på siden, og om dit søgeord vises i første afsnit .
Der er avancerede muligheder for at udforske, men du måske ønsker at gøre alle de mest oplagte opgaver først og derefter gå videre til tweaking og raffinering.

 

Hvis du vil læse mere om Yoast, har Jonathan Lindahl skrevet en rigtig god guide til Yoast

 


 

Supercharge din WordPress hjemmeside

Jetpack by WordPress.com
wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

Med Jetpack får du 24 plug-ins på én gang.
Før du går i gang skal du gå ud og skabe en WordPress.com-konto, hvis du ikke allerede har en.
Du behøver at bruge hver eneste af Jetpack funktioner (f.eks Latex – “en markup sprog plugin til skrivning af komplekse matematiske ligninger).
Photon er en af ​​de nyeste tilføjelser til Jetpack suite. Det er dybest set et gratis, nul-konfiguration levering af indholdsnetværk til dit websted.
Ekstra Sidebar Widgets giver syv nyttige widgets, herunder en Twitter-feed, Blog abonnement tilmelding, mini Gravatar profil, Facebook Like Box, en widget til at vise et billede i din sidebar, RSS-links og Top indlæg og sider.
Der er to galleri forbedringer rådighed. Carousel forvandler dit standard billedgalleri til et “intens fuldskærmds oplevelse”, mens Tile Gallerier (der er drevet af Photon, uanset om du har denne mulighed aktiveret) skaber et groovy magasin-agtigt mosaik af dine billeder.
Med 19 yderligere plug-ins til at udforske, er det meget sandsynligt at finde noget i Jetpack, der vil forbedre dit websted og der er altid et håb om nye plug-ins rundt om hjørnet.


 

Beskyt jeres WordPress hjemmeside mod hackere

Better WP Security
wordpress.org/extend/plugins/better-wp-security/

Hvis du ikke har passende sikkerhed på plads, kan du godt vågne op en dag at opdage, at du ikke længere har en hjemmeside. Så før man investerer tid i at gøre din hjememside bedre, er det vigtigt at sikre din installation. Dette plug-in kombinerer en bred vifte af sikkerhedsfunktioner og teknikker til at hjælpe dig hærde dit WordPress hjememside mod angreb fra hackere.
Udviklerne har identificeret disse funktioner, der nemt kan implementeres og funktioner, der bør overvejes mere omhyggeligt
for at undgå konflikter med andre plug-ins, temaer eller server konfigurationer.
Sikkerhedsforanstaltningerne er kategoriseret til at tilsløre (skjule oplysninger eller adgang til dit websted), Beskyttelse (begrænse eller forbyde adgang, styrkelse af server sikkerhed), Afsløring (rapportering af uautoriseret adgang eller filændringer) og Recovering (sikkerhedskopiere dit websted på en regelmæssig basis, hvis det værste sker).
I plug-in instrumentbrættet er farvekoder der bruges til at angive sikkerheden status på dit websted mod 21 foranstaltninger. Grønne ‘genstande ‘ er fuldt sikret, orange genstande er delvist sikret, rød er ikke sikret (du bliver opfordret til at sikre disse elementer med det samme) og blå er ikke fuldt sikrede genstande, der kan komme i konflikt med andre site faktorer, som du bør sikre, hvis du kan.
Nogle eksempler af sikkerhedsforanstaltningerne omfatter stærke passwords (utilstrækkelige passwords bliver en fælles sikkerheds fejl) og begrænser administrationen adgang til bestemte tidspunkter af dagen kun (så mange bankbokse gøre). Den plug-in kan også konfigureres til at forbyde adgang fra bestemte IP-adresser med henvisning til sortlister eller følgende gentagne login fiaskoer.


Skab sofistikeret sidelayout nemt og ubesværet

Visual Composer
demo.wpbakery.com/vc/

Dette plug-in koster $ 25, men det kan prale med virkelig imponerende features. Visual Composer er en drag-and-drop side builder. Når det er installeret, skal du konfigurere hvilke muligheder er tilgængelige for, hvilken kategori af brugere, og som indholdstyper kan anvendes med Visual Composer. Når det er gjort, vil du bemærke en ny Visual Composer knappen over redigeringsvinduet i din side eller post eller andet brugerdefineret indhold type (forudsat du husket at vælge denne indholdstype i indstillingerne).
Med Visual Composer kan du vælge nye rækker i ni forskellige kolonnebredden kombinationer, tilføjelse af elementer ind i kolonnerne i disse rækker, indlæse skabeloner baseret på tidligere versioner eller gemme skabeloner til fremtidig brug til andre sider. Du kan i øjeblikket vælge mellem 28 elementtyper: 18 indhold, fem sociale og tre “struktur” versioner.
Interfacet er godt udført og det er nemt at tilsidesætte CSS af disse elementer, hvis yderligere tilpasning er nødvendig.
Visual Composer er en rigitig time-saver, og når den gør det muligt for dig at oprette og redigere mere interessante sider, der skiller sig ud fra alle andres, betyder det virkelig noget, hvordan de kom til?


Imponer dine besøgende med MEGA MENU

UberMenu
wpmegamenu.com

UberMenu er en af ​​de bedst sælgende premium WordPress plug-ins, og med god grund. For $ 16 kan du købe et menusystem, der forbedrer (den allerede temmelig gode) WordPress 3 Menu Management System.

Du bliver i stand til fuldt ud at tilpasse udseendet og looket af menuen og vælge mellem over 20 forudindstillede stilarter.

Med UberMenu kan du tilføje widgets til din menu – hvilket betyder blogindlæg, kort, kontakt formularer og andet – så du effektivt kan lave et menupunkt til en yderst æstetisk, brugervenlig og funktionel side i sig selv.

Grundlaget UberMenu er en smart kode, der leverer sin funktionalitet effektivt og med så meget kompatibilitet som muligt.