5 værktøjer til responsive webdesign.

5 værktøjer til responsive webdesign.

1. Slabtext

Slabtext er en jQuery plugin til at skabe store, fede overskrifter på responsive hjemmesider ved at opdele overskrifterne i to rækker. Antallet af tegn i hver række beregnes ved at dividere den tilgængelige bredde med pixel font-size. Du kan vælge de automatiserede, forudindstillede ordkombinationer eller tilpasse den efter dine behov.

Hent den GitHub.

SlabText-for-Responsive-Website-Design

2. Zurb (Responsive Tabeller)

Dette værktøj opretter responsive tabeller, forhindrer dit tabel-indhold fra at blande sig med din repsonsive layout. Koden er en CSS / JS combo, der ændrer tabeller i henhold til skærmstørrelsen. Dette værktøj blev testet og fundet at være kompatible med iOS, Android og Windows Phone 7, og også på browsere som Chrome, Safari og Firefox. (Det er ikke kompatibelt med Android-telefoner ældre end Android 3.)

Se mere på: Zurb

Zurb-for-Responsive-Website-Design

 

3. Adaptive Images

Dette værktøj hjælper dig med at redigere dine eksisterende billeder til en væske og lydhør hjemmeside layout uden at skulle ændre dit site markup. Alt du skal gøre er at tilføje. Htaccess og adaptive-images.php til dokumentet rodmappen, tilføje en linje af JavaScript i på dit websted og tilføje din CSS media forespørgsel i $ resolution i din php-fil.

Se mere på: Adaptive Images

Adaptive-Images-for-Responsive-Website-Design

 

4. Responsive Slides

Responsive Slides er et jQuery plugin til at indarbejde billede sliders i responsive webdesigns. Det virker med to forskellige stilarter: en hvor billederne automatisk fader væk og en, hvor du kan vælge at bruge sidetallet med næste / forrige kontrol.

Se mere på: Responsive slides

Responsive-Slides.js-for-Responsive-Website-Design

 

5. FitVidsJs

FitVidsJs er en nem-at-bruge jQuery plugin, der hjælper tilpasser din hjemmeside video integrerer ind i en flydende layout.

Se mere på: FitVidsJs

FitVids.js-for-Responsive-Website-Design